Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Λογοτεχνική Ομάδα “Ιδεόπνοον”
& το Περιοδικό “Πνοές Λόγου & Τέχνης” διοργανώνουν τον:
<< 6ον Ετήσιο Πανελλήνιο διαγωνισμό Διηγήματος και Ποίησης εφήβων και ενηλίκων με ελεύθερο θέμα >>
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα κείμενά τους, τα οποία για το μεν διήγημα δεν θα υπερβαίνουν τις τρεις σελίδες, για τη δε ποίηση, τους τριάντα στίχους, με ψευδώνυμο, σε πέντε αντίτυπα τα οποία δεν επιστρέφονται, με απλή ταχυδρομική επιστολή (συστημένα θα αποκλείονται). Έξω από το φάκελο να ορίζεται η κατηγορία (πεζό ή ποίηση). Τα πλήρη στοιχεία των ενδιαφερομένων να εσωκλείονται σε δεύτερο φάκελο (κλειστό, διαφορετικά αποκλείονται), έξω από τον οποίο θα αναγράφεται το ψευδώνυμο. Τα κείμενα πρέπει να είναι ανέκδοτα, να μην έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν με οποιονδήποτε τρόπο και να είναι γραμμένα με γραφομηχανή ή Η/Υ. Μόνο ένα έργο μπορεί να υποβληθεί από τους ενδιαφερόμενους για κάθε μία από τις δύο κατηγορίες. Κάθε αποστελλόμενο έργο να είναι τυπωμένο στη μία πλευρά της σελίδας.
Ως τελευταία ημερομηνία συμμετοχής στο διαγωνισμό ορίζεται η 30η Νοεμβρίου 2010. Δε θα δοθεί παράταση πέραν αυτής της ημερομηνίας. Ημερομηνία αποστολής θα θεωρείται αυτή που αναγράφεται στην ταχυδρομική σφραγίδα του φακέλου. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν σε ειδική εκδήλωση τον Ιανουάριο του 2011. Όσοι εκ των νικητών (οι διαμένοντες στην Αθήνα) δεν καταφέρουν να παρευρεθούν οι ίδιοι ή αντιπρόσωποι αυτών κατά την απονομή, δε θα πάρουν τη βράβευσή τους. (Τα έργα των διαγωνιζομένων δεν επιστρέφονται).

Αποστολή κειμένων: Προς κ. Αρετή Γκιωνάκη,
“6ος Ετήσιος Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Διηγήματος και Ποίησης”
Ταχυδρομική θυρίδα: 48050, Πετρούπολη Τ.Κ 132 31 Email: ideopnoon@gmail.com, ideopnoon@yahoo.gr,
Σελίδες με χρήσιμες πληροφορίες για τον διαγωνισμό: http://logotexniar.blogspot.com,
http://ideopnoon.blogspot.com

Υ.Γ. ΤΕΛΈΙΩΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΏ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΔΩΡΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΑΡΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΒΙΒΛΙΑ!
Powered By Blogger

Αναγνώστες